fb sayfası bal ve arıcılık
Arı Keki #mrclk390
zoomable
Ürün Resim
5,5 TL KDV Ürün fiyatına dahildir TL Piyasa Fiyatı!
Stok Durumu : Vardır.
187 Ürün Satışa Sunmuştur.
Ürünün Temin Adresi : SİNOP / Gerze veya İSTANBUL
Satış Başlangıç Tarihi : 09.01.13
Kargo Süresi : 3 iş günü içindedir.
Kargo Ücreti / Firma : TL - PTT KARGO
Ürün Yorum Sayısı : 1 yorum yapılmış
Ürün hakkında öğrenmek istediğin farklı bir konumu var ?

Arı keki arılar için önemli gıda takviyesidir. İlkbahar ve sonbaharda bal olmadığı zaman soğun günlerde arılara kek verilmelidir. Hem arılarımız aç kalmaz hemde arılara vitaminli keki vererek ana arının döllenmesini sağlayara üretimi artırmış oluruz.  Ürünlerimiz Muğla Arı Keki altında satış yapmaktayız. Bir kg olarak satış yapmaktayız. Koli bazında da Türkiyenin her yerine gönderim yapmaktayız. Koli bazında almak isterseniz bir kolide 20 adet vardır.

TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞININ İZNİ İLE ÜRETİLMİŞTİR.
Arı Kekinin  Verilişi
Arı keki hazırlandığında zayıf kolonili kovana 0,5 kg  güçlü kolonili kovana 1 kg verilebilir. Hazırlanan arı keki bir poşet veya ince bir kaba konulup arıya verilir.Arı keki poşetle verilirken poşet birçok yerinden delinir. Ve açılan o deliklerden arılar yavaşça yemeye başlar.Poşetin içindeki kek azaldıkça arılar kekin bulunduğu poşeti daha da açacaklardır. Kek bittikçe arıya tekrardan kek verilebilir.Şunu unutmamak gerekir ki arıya kek verirken hava sıcaklığı 15 derece civarında olmalıdır.

sanalpazar1
* Yukarıda belirtilen ödeme seçenekleri dışında sitemiz üzerinden ürün siparişi veremezsiniz.
(ÖDEME ÖNCEDEN BANKA HAVALESİ/EFT VEYA PTT HESAP NUMARASINA ÖDEME YAPILINCA KARGOYA VERİLİR)

* Sipariş vermeden önce bu sayfayı özellikle incelemenizi öneririz.

Arıcılık Malzemeleri | Arıcılık Malzeme Fiyatları - Arıcılık Malzemeleri | Arıcılık Malzeme Fiyatları
TL - PTT KARGO
TL - ARAS KARGO
TL - MNG KARGO
TL - YURTİÇİ KARGO
TL - UPS KARGO
TL - SÜRAT KARGO

Sizde bu yazı için yorum yapabilirsiniz ..
Bu yazı için 1 yorum yapılmış . Bir yorum da sen ekleyebilirsin !!


  1. Ahmet bozkır 09 Ocak 2013 | 04:16

    BİR KOLİ SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM KAÇ GÜNDE ELİME ULAŞIR KEKLER…