Şuanda Sitemizde 213 Kategoride Toplam 307 Ürün Bulunmaktadır.

Arı Keki

Arı Keki

Fiyat : 5.5 TL
Ürün No : 1242
Tarih : 09 Ocak 2013
Adet :
Ürün Hakkındaki Sorular

Arı Keki; arılar için önemli gıda takviyesidir. İlkbahar ve sonbaharda bal olmadığı zaman soğuk günlerde bu günler genel olarak 10 derecenin altına düştüğü zamanlarda arılara kek verilmelidir. Hem arılarımız aç kalmaz hemde arılara vitaminli arı keki vererek ana arının döllenmesini sağlayarak üretimi artırmış oluruz.  Arıya vermiş olduğunuz kekin içeği önemlidir ve üreten firmanın hijyenik olmasıda çok önemlidir. Çünkü arı çok nazik ve temiz bir hayvandır. Bir yerden bir mikrof kaptığı zaman o arıdan artık hayır beklemeyin. İşte bu şekilde arıyı beslemek için alacağınız arı keki için iyi araştırıp ve o firma hakkında iyi bilgi sahibi olarak almanızı şiddetle tavsiye ederiz.

arı kekiArı Keki Yapılışı olarak, bir kaç çeşit yolu vardır. Gönül ister ki bütün arıcılarımız kendi kekini kendisi yapsın. Çünkü başkasının yaptığı keke güvenemeyebilirsiniz sonuçta neyin ne olduğunu bilemiyorsunuz, eğer kendiniz yaparsanız arıcı sizsiniz ve yaptığınız kekte ne var ne yok bilirsiniz. Niye böyle diyoruz, her zaman ticaret para kazanmak değildir. Bazen ülke milli kaynaklarını düşünmek ve arı gibi ve arıcılık gibi güzel bir sektör geleceğini kurtarmaktır. O yüzden bizlerde nasıl kendi arımıza kek veriyorsak sizler aynı şekilde arı kekimizi kendi arılarınıza verebilirsiniz.

Satmış olduğunuz arı keklerimiz analiz sonuçları mevcuttur ve isteyen arıcılarımıza analiz ve laboratuvar sonuçlarını gönderebiliriz. Arı kolonisinin büyüklüğüne göre bir kovana bir arı keki verebilirsiniz. Eğer kovan 2-3 çerçevelik ise ona yarım arı keki veriniz. Bal stok durumuna göre ve mevsim şartlarına göre bir koloniye bir kaç paket arı keki verilebilir.

NOT (Lütfen Okuyun): En az 20 adet olarak sipariş alınmaktadır. Kargo maliyetinden dolayı daha az gönderim yapılmamaktadır. Belirtilen tutardan az yapmış olduğunuz ödemeler geri iade edilir.

ana arı siparişi sanalpazar arıcılık dükkanı

Ahmet bozkır
09 Ocak 2013 - 04:16

BİR KOLİ SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM KAÇ GÜNDE ELİME ULAŞIR KEKLER…