Şuanda Sitemizde 210 Kategoride Toplam 424 Ürün Bulunmaktadır.

Antibakteriyel Kovan Örtüsü

Antibakteriyel Kovan Örtüsü

Ana Sayfa » ARI KOVANI ve PARÇALARI » Kovan Örtüsü » Antibakteriyel Kovan Örtüsü
Ürün No : 4489
Tarih : 21 Şubat 2015
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Bu ürünümüz, paket halinde satılmakta olup, bir paketinde toplam 20 adet Antibakteriyel Kovan Örtüsü vardır. Ürünün raf ömrü olarak 5 yıl gibi bir sürede kullanabilirsiniz.

Antibakteriyel Kovan Örtüsünün Özellileri Şunlardır: Kovan üzerinde veya bu örtüde herhangi bir mikrop olmaz. Örtünün özel dokusu sayesinde arılar hiçbir şekilde zararı dokunmaz. Malzeme olarak dayanıklı olduğu için uzun süre kullanabilirsiniz. Hava geçişi vardın yalnız herhangi bir sıvı maddenin geçmesine izin vermez. Yağmur yağdığı zaman yağmur suyu falan girmez. Yine sitemizde satılan kış ayları için Nem Alıcı monte işlemini yapabilirsiniz.

Kovan örtü bezinin ölçüler ise, 68cm ila 58 cm’dir. Kullanımı: Ürün poşetten çıkarttıktan sonra, her bir kovanın üzerine bir adet antibakteriyel kovan örtüsü yerleştirmeniz yeterlidir.
sanalpazar

tufan ala
21 Nisan 2015 - 13:45

bir ürünü tanıtırken daha yakın çekim resimler koymalısınız. detaylar görülebilmeli. tanımlar da aynı şekilde olmalı ve biz soru sorma gereği duymamalıyız. ben merak ediyorum. ölçüler neden 58 x 68 ? yine merakımdan soruyorum, bu malzemenin kalınlığı nedir 1mm mi 0,35 mm mi nedir bunu tanımlarsanız sevinirim.

Sefer BAŞ
22 Nisan 2015 - 00:41

Merhabalar Tufan Bey
Ölçüler 58*68 piyasadaki kovan örtüleri 60*50 biz yağmur almaması ve su itici özelliği sebebiyle ölçüleri büyüttük.
Kalınlık 0,45 mm.

cengiz CAN
20 Mayıs 2015 - 08:51

tanesi kaç liraya geliyor. İç Anadolu bölgesinde kış şartlarında kullanılabilirmi acaba

Admin
20 Mayıs 2015 - 21:51

Cengiz CAN, 2,5 TL gelmiş oluyor.

Haydar hoca
04 Ekim 2015 - 12:24

Ben Avni HALILOGLU’nun reklam üzerine bir paket aldım her anlatılan yalan çıktı.
Arı kesti
Çerçeveleri yapışıp tüylendi bu tüylere arılar dolanıp öldü çerçeveye yapışıp yırtıldı çerçeveden ayırırken arılar çok rahatsız oluyor sakın kullanmayın beş para etmez

Admin
05 Ekim 2015 - 11:53

Haydar hoca, Merhabalar Kullanmış olduğunuz Antibakteriyel örtünün 2 farklı yüzü vardır. Pürüzsüz kaygan yüzey alta gelecek şekilde kullanılmaktadır. Son çıkan üretimlerde örtü bezinin nasıl konulacağı hakkında işaretler bulunmaktadır. Ters yüzeyini örttüğünüz için böyle bir problem oldu.

Mustafa Culha
04 Ekim 2015 - 22:38

Antibakteriyel Kovan Örtüsü adı altında sattığınız malın kovan örtüsü ile alakası yok.Avni Haliloğlu’nun reklamına kandım.100 adet aldım 200Tl ödedim haram olsun verdiğim para.

Admin
05 Ekim 2015 - 11:52

Mustafa Culha, Merhabalar Kullanmış olduğunuz Antibakteriyel örtünün 2 farklı yüzü vardır. Pürüzsüz kaygan yüzey alta gelecek şekilde kullanılmaktadır. Son çıkan üretimlerde örtü bezinin nasıl konulacağı hakkında işaretler bulunmaktadır. Ters yüzeyini örttüğünüz için böyle bir problem oldu.

YÜCEL YILDIRIM
08 Ekim 2015 - 18:17

ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ GİBİ ARILAR ÖRTÜNÜN İPLERİNİ VE PAMUKLU KISMINI ÇIKARTTI DOLANIP TELEF OLDU AYRICA KOVANIN DIŞINDA KALAN KISMI ÇÜRÜDÜ DOKUNDUĞUM YER ELİMDE KALDI HİÇ MEMNUN KALMADIM BERABER ARICILIK YAPTIĞIM ARKADAŞLARIMDA ALMAKTAN VAZGECTİLER PARASI 2.PLANDA AMA ÜRÜNDEN MEMNUN KALMADIM KİMSEYE TAFSİYE ETMİYORUM MEMNUN KALSAYDIM BENİM YANIMDA 300 KOVAN VARDI HEPSİ ALACAKTI VAZ GEÇTİLER

Admin
10 Ekim 2015 - 09:48

YÜCEL YILDIRIM, örtü bezini kovanın üzerine örterken ters ve düz olduğuna dikkat ettiniz mi?