Bal Taşıma Sandığı

Bal Taşıma Sandığı

Ana Sayfa » DİĞER MALZEMELER » Bal Taşıma Sandığı » Bal Taşıma Sandığı
Fiyat : 40 TL
Ürün No : 2591
Tarih : 17 Eylül 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Bal Taşıma Sandığı

Gıdaya uyumlu plastikten yapılan bal taşıma sandığı kalite olarak birinci sınıf malzeme seçilmiştir. Arıcılık yapan birisinin bal sağımı döneminde yanında bulundurması gereken önemli bir malzemelerden bir tanesidir. Hafif olmasının yanında dayanıklı bir üründür. Bal taşıma sandığının ağzı falan iyi kapandığı için arılık içinde arıların yağmala gibi nedenleri ortadan kaldırır.

Sadece bal sağımında kullanacaksınız diye bir şey yok. Arılı çerçeveleride bir yerden başka bir yere geçiçi olarak taşımanızda da büyük kolaylıklar sağlar. Bal taşıma sandığı, 6 çerçevelik olup kdv dahil fiyatımızdır. Bu ürüne aynı zamanda çerçeve taşıma kabı olarak da geçmektedir.

Bal taşıma sandığı, birinci kalite ve sağlıklı bir üründür. Gıda açısından uyumludur ve de onaylıdır. Tarım Bakanlığı onaylıdır. Yani balınıza hiç bir şekilde zararlı bir ürün değildir. Balı taşımanız için size kolaylık sağlayacak bir üründür.

Balları petekli olarak da taşıyabilmenize olanak sağlar. Adeta bir kovan işlevini görür, siz balı taşıyana kadar. İçerisine 8 çıta alabilme özelliğine sahiptir. Kovan çerçevelerine uyumludur. Böylece balınızı istediğiniz her şekilde rahatça taşıyabilirsiniz.

Ayrıca kilitlenebilir mandallı kapak özelliği vardır. Langsroth ölçülerine uyumlu bir bal taşıma sandığıdır. Çok güçlü ve dayanıklı yapısı vardır. Böylece maksimum seviyeye kadar olan balı çok rahat taşıyabilirsiniz. Herhangi bir kırılma ya da zorluk yaşamazsınız bal taşıma sandığı ile.

BAL TAŞIMA SANDIĞI 10 ADET OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR. 

arıcılık malzemeleri kredi kartı kredi-karti-icin-tiklayin kategorilere geri dönün genç çiftçi arıcılık hibe projesi ana arı siparişi

Benzer Ürünler