Beeagra Arı Vitamini

Beeagra Arı Vitamini

Ana Sayfa » ARI İLAÇLARI » Beeagra Arı Vitamini
Fiyat : 9 TL
Ürün No : 3452
Tarih : 05 Aralık 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Beeagra arı vitami hakkında sizlere önemli bazı bilgileri vermek istiyoruz. Bu ürün arıların gelişimi için bir vitamin ve mineral formülü olarak geliştirilmiştir. Ürünün başlıca kullanım amaçı şunlardır;

1-Sağlıklı kovanlarla daha fazla bal alımına yardımcı olmak,
2-Kovan nakillerinde stresin önlenmesinde etkili olmak,
3-Hastalıklara karşı direncinin artırılarak arıyı güçlü tutmak,
4-Ana arının yumurtlamasına yardımcı olmak ve artırmak,
5-Baharda zayıf arıların gelişimine yardımcı olarak bal dönemine güçlü çıkarmak,
6-Yaz aylarında yeni arı kolonilerin gelişmesine yardımcı olmak,
7-Sonbaharda arı gücünü tekrar toparlanmasını sağlayara kışa hazırlamak,
8-Kışa genç arılarla girerek ilkbaharda zayiatı önüne geçebilmek,
9-Hastalık süresini kısaltmak ve arıları güçlü tutmak için,
10-Arı popülasyonunun artırılmasında ve kuvvetli arı kolonileri ile çalışabilmek,
11-Arıların çalışma performasını artırılmasına yardımıcı olmak
12-Genç arıların büyemesinde ve gelişimde etkili olan bir arı yemidir.

BEEAGRA ARI VİTAMİNİ ŞU ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİNİZ:

-Koruyucu olarak: 10 Litre şerbet veya içmesuyuna 3 günde bir 20 gr yani (5 çay kaşığı) ilave yaparak her kovana 500 ml olmak üzere verilir. 15 Kasım tarihleri ile  15 Mart tarihleri arasında kullanılır.

-Arı oğul ve koloni nakli sırasında, hastalık hallerinde veya stresi önlemek amacıyla verecekseniz: 10 litre şerbet veya içme suyuna 40 gr yani (10 çay kaşığı) ilave ederek verebilirsiniz.

-1 (bir) kg arı kekine 3(üç) çay kaşığı toz Beeagra karıştırarakda verebilirsiniz.

-Saklama ortamı olarak: Kuru, ışıksız ve serin (25 C) altında muhafaza bir ortamda saklanmalıdır.

-Üretimi yapıldığı tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde tüketilmesi gerekmektedir.

Aynı zamada; Beeagra arı vitamini yiyen arılar atık su gibi veya tuvalet pisliği olan sulara konmaz. Beeagra kullanan arıcıların arılarında ölme gibi durumlar az olacak ve ilkbaharda güçlü ve sağlıklı kolonilerle iyi bir yaz dönemi geçirebilirler. Video görüntüleri zaman değişmektedir ve izlemenizi tavsiye ederiz.

Mehmet sah
18 Nisan 2017 - 00:00

Bugun aldım vitamin beegra.15 kasim 15 mart arası diyor.kullanım tarih aralığı.baharda arı verimini artırır diyor.bahar 15 marttami bitti.şimdi kullanabilirmiyim

Admin
18 Nisan 2017 - 11:21

Mehmet sah, o konuda net bir şey diyemeyiz üretici firma ile irtibata geçiniz lütfen.