Birinci Arı Yemi

Birinci Arı Yemi

Ana Sayfa » ARI KEKİ ve YEMİ » Birinci Arı Yemi
Fiyat : 100 TL
Ürün No : 5963
Tarih : 20 Kasım 2016
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Konya Şeker Birinci Arı Yemi

Birinci arı yemi ürünü bir çoğumuz duymuşuzdur. Ürün, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Çumra Şeker Fabrikası’nda üretilen pastörize edilmiş arı yemi; Inversiyon işlemi uygulandığından, arılar tarafından diğer şekerli besinlere göre daha çok tercih edilmekte ve daha kolay kullanılabilmektedir.

Konya Şeker Birinci Arı Yemi pastörize edildiği için, hastalık etmeni taşımaz, kristalize olmaz ve fermantasyona uğrayıp bozulmaz.
Şeker şurubu yapımına göre alıcıya daha rahat taşıma ve kullanma kolaylığı sağlamaktadır. Kolonide kuluçka faaliyetleri ve üreme daha hızlı olmaktadır. Arılar, kullanımı daha kolay ve daha basit olduğundan fazla enerji sarf etmezler. Diğer besinlere göre daha ekonomiktir. İçeriğinde yeşil renk gıda boya maddesi kullanılmıştır. Beslenme programı bölgenin ana nektar akımından en az 15 gün önce mutlaka bitirilmelidir. Torku markası da konya şekere aittir.

ÇUMRA ŞEKER’DE PANCAR ŞEKERİNDEN ÜRETİLEN PASTÖRİZE ARI YEMİNİN BESİN DEĞERLERİ:

Sakkaroz %30-36
Glikoz %27-30
Fruktoz %37-40
Kuru Madde %72+-2
pH Değeri 4-6
Kül Miktarı max. %0,1
HMF Değeri max. ppm. 40
Renk Yeşil’dir.

Birinci arı yemi hakkında yine sorularınız olursa YORUMLAR kısmından sorunuz lütfen.

REŞAT OĞUZ
21 Mart 2017 - 11:43

BİR TENEKE KAÇ KG DIR

Admin
21 Mart 2017 - 22:27

REŞAT OĞUZ, fiyat ürün bilgisi kısmında bulunmaktadır.