Şuanda Sitemizde 210 Kategoride Toplam 422 Ürün Bulunmaktadır.

Nano Gümüş İçerikli Temizlik Spreyi
resim
resim
resim resim resim

Nano Gümüş İçerikli Temizlik Spreyi

Ana Sayfa » DİĞER MALZEMELER » Nano Gümüş İçerikli » Nano Gümüş İçerikli Temizlik Spreyi
Ürün No : 3119
Tarih : 25 Kasım 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Bu ürün, bazı hastalıkların daha önceden önleminin alınıp ve hastalıklar için ayrı bir ilaç kullanmamız için alınmış bir önlemdir. O yüzden eski veya yeni kovanlarınızı bu nano gümüş kaplama ile kovanlarınızı bu sıvı ile kaplayarak bir çok hastalığın önüne geçmiş olur ve arılarınız daha sağlık hayat sürerek gelişimi hızlanır.

Ürün Özellikleri

Nano gümüs iyonları anti-mikrobiyaldir .Gümüş iyonunun, çeşitli hastalıklara sebep olan 650’den fazla mikroorganizmaya karşı etkili olduğu klinik deneylerle kanıtlanmıştır. Nano gümüş iyonu kuru boya filmine bulaşan bakteri hücrelerinin içine girer, bölünerek çoğalmalarını önler hücrelerinin metabolizmasını bozarak onları etkisiz hale getirerek yok eder. Güvenli, insan ve çevre sağlığına uygun temiz bir ortam elde edilmesini saglar. Uluslararası standardlara uygun hijyen degerlerini tespit için bagımsız laboratuarlarca bakteri ,virüs ,mantar ,küf ,yosun ve maya türlerine karsı test edilmistir.

Kullanımı :

Gelen ürünü çalkalayınız. Belirtilen oranda su ile karıştırınız.
Kaplama yapılacak kovanları temizleyiniz.
Fırça, Rulo veya spreyleme suretiyle kovanlara ürünü sürünüz.
İç kısımlara kuru alan gelmeyecek şekilde ürünü sürünüz.
Kaplama işlemi sonrası kovanları kurumaya bırakınız.
Uygulama sonrası ürün ömrü kovanın ömrü ile orantılıdır.
Fakat kovan aşınma ve deforme olmasından dolayı 1 Yıl ile 1,5 Yıl sonrasında tekrar uygulama önerilmektedir.
Ayrıca mikro organizmalar her geçen gün bağışıklık kazanmaktadır. Bu sebepten 1 ile 1,5 yıllık periyotlar ile uygulama yapılması balın kalitesini korumaktadır.
Artan ürünü kuru ve serin ortamda güneş aldırmadan 3 yıla kadar muhafaza edebilirsiniz.

Uyarılar:
Eldiven, gözlük, maske kullanınız.
Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Ürünün 3 yıl kapalı ve güneş almayan yerde muhafaza edebilirsiniz.

Nano Kovan Ürün İle ; Kovanlara ve çerçevelere kuru yer kalmayıncaya kadar püskürme yapılmalıdır. Kovan içerisinde arı ölümlerine ve kayıplarına yol açan bakteri kaynaklı hastalıkların tüm kovana yayılmasına engel olur. Kovan içerisinde arı ölümlerine ve kayıplara yol açan bakteri kaynaklı hastalıklara karşı ekstra koruma sağlar.

NANO KOVANIN KORUMA SAĞLADIĞI HASTALIKLAR

* KREÇ HASTALIĞI

* TAŞ HASTALIĞI

* BAKTERİLERDEN KAYNAKLANAN YAVRU ÇÜRÜKLÜĞÜ HASTALIĞI

* YAVRU VE ERGİN ARILARDA BAKTERİ KAYNAKLI HER TÜRLÜ HASTALIKLAR

Etkili Olduğu Bakteriler

a) Escherichia coli,

b) Staphylococcus aureus

c) Salmonella typhimurium

d) Enterecoccus faecalis

e) Bacillus cereus, Candida

f) Albicans

g) Aspergillus

Nano Gümüş ile nasıl kovanlarda kaplama yapılacağı videoda ayrıntılı olarak tarif edilip anlatılmıştır.

arıcılık malzemeleri kredi kartı kredi-karti-icin-tiklayin kategorilere geri dönün genç çiftçi arıcılık hibe projesi ana arı siparişi

Benzer Ürünler