Nano Teknolojik Arı Kovanı

Nano Teknolojik Arı Kovanı

Ana Sayfa » ARI KOVANI ve PARÇALARI » Nano Teknolojik Arı Kovanı
Fiyat : 150 TL
Ürün No : 3496
Tarih : 09 Aralık 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Arıcılar için büyük bir öneme sahip olan arı kovanlarına nano koruma ile çeşitli hastalıklara karşı koruyabilirsiniz.Nanoteknolojiyle üretilen kovanların, arı hastalıklarının önüne geçtiği ve balın kalitesini artırdığı ortaya çıktı.

Bursa Üniversitesi ile yapmış olduğumuz bir yıllık çalışmanın mutlu sonuna varıldı. Elde edilen sonuç tüm arıcılar için büyük önem taşırken özellikle organik arıcılık yapanları daha yakından ilgilendiriyor. Kovanları dış etkilere karşı koruma amaçlı kullanılan ve ne içerdiği bilinmeyen boyalara artık gerek kalmadı. Nano koruma ürünü ile kaplanan kovanlar hem dış etkilere karşı uzun süre korunuyor hem de kovan içi nem dengesi sağlanıyor ve böylece bazı arı hastalıklarının önü kesiliyor.

Nano Teknolojik Arı Kovanı: Plastik Tabanlı Polen Tuzaklı Kovan olup, Nano Gümüş ile kaplıdır.

Kaplama Ömrü : Kovanın ömrü ile eşdeğedir.
Çerçeve Sayısı : 10 * 2 = 20 Çerçeve sığmaktadır.
Kovan İçeriği : 20 Adet Nano kaplı çerçeve

42*50 Dıştan dışa ölçülerinde
24*47 Çıta ölçülerinde

TOPLU ALIMLARDA KOVANLARIMIZ İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

NOT: En az 5 adet gönderim yapılmaktadır. 5 adet altı için sipariş almamaktayız. Çünkü, kargo masraflarından dolayı hesaplı olmamaktadır.

NOT: ÇİFT KATLI, PLASTİK TABANLI, POLENLİ VE 20 ÇERÇEVELİ ARI KOVANIMIZ VARDIR. ARI KOVANINA BAKMAK İÇİN TIKLAYIN…