Oğul Yakalama Spreyi

Oğul Yakalama Spreyi

Ana Sayfa » ARI İLAÇLARI » Oğul Yakalama Kremi » Oğul Yakalama Spreyi
Fiyat : (Stokta Yoktur) 50 TL
Ürün No : 1967
Tarih : 29 Nisan 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Oğul Yakalama Spreyi

Değerli arıcılar, hem profesyonel hemde amatör anlamda arıcılık yapan arkadaşların çıkan arı oğulları artık kaçmayacak. Çünkü Avrupanın 1 (bir) numarası olarak gösterilen Oğul Yakalama Spreyi kovandan çıkan bütün arı oğullarını yakalaması neredeyse %100 seviyelerinde. Eğer sizde arılığınızda fazla durmaya vaktiniz yoksa ve arı oğulunuzun kaçmasını istemiyorsanız mutlaka bu ürünü denemelisiniz. Resimler ve videolarda görmüş olduğunuz ürün 500 ML ağırlığında olup, kovanın içine koymuş olduğunuz siyah petek veya ham peteklere 3-4 gün aralıkları ile hem bu peteklerin üzerine hemde kovan ağzına sıkabilirsiniz.

Geçen yıl biz bu bu oğul yakalama spreyini denedik ve iki kovanımıza arı oğulu girdiğine şahit olduk. Aynı zamanda yine bu ürünün oğul yakalama kremi olarakta satışını yapmaktayız. Arama yerinden krem yazarsanız çıkacaktır. ürün hakkında sorularınız olursa yine “Yorumlar” kısmından lütfen sorunuz.

Dediman
08 Mayıs 2014 - 18:10

kaç mg dır bu ürün.

ALİ ÖZEN
30 Nisan 2015 - 12:16

lütfen nasıl kullanıldığı ve ne kadar etkili olduğu konusunda bilgilendirirmisiniz.

Admin
30 Nisan 2015 - 20:57

ALİ ÖZEN, ürün üretici firmada bu konuda garanti veriyor ve biz geçen yıl denedik 5 kovan sürdük ve ikisine dışarından gelip iki oğul girdi.

Musa
21 Haziran 2015 - 20:25

Slm ne zamana kadar sürüyor ana arı satışı kapıda ödeme yokmu

Admin
22 Haziran 2015 - 14:47

Musa, 3-4 gün ara ile sıkabilirsiniz ama 1 hafta gibi hala kovandan kokusu gitmez ve etkili bir üründür.

SEDAT TURAN
24 Temmuz 2015 - 14:02

Merhabalar bu ürünü Sahipsiz ağaçlarda ve taşlarda bulunan arıları bulmada kullanabilirmiyiz kullanırsak nasıl bir uygulama yapmamız gerekiyor

Admin
28 Temmuz 2015 - 16:06

SEDAT TURAN, tabiki kullanabilirsiniz ama bu ara kargo şirketleri spreyli ürünleri almıyorlar. O yüzden dolayı geçici süre gönderemeyeceğiz.

Abdullah ekici
19 Nisan 2017 - 23:43

Oğul yakalama spreyi sipariş vermek istiyorum ne zaman temin edebilirsiniz. Veyahut nereden temin edebilirim . 0507 204 75 91

Admin
20 Nisan 2017 - 00:15

Abdullah ekici, şuanda yok o üründen elimizde ona eşdeğer arı parfümlerinden vardır.

arıcılık malzemeleri kredi kartı kredi-karti-icin-tiklayin kategorilere geri dönün genç çiftçi arıcılık hibe projesi ana arı siparişi

Benzer Ürünler