Şuanda Sitemizde 210 Kategoride Toplam 422 Ürün Bulunmaktadır.

Ruşet Strafor Arı Kovanı

Ruşet Strafor Arı Kovanı

Ana Sayfa » ARI KOVANI ve PARÇALARI » Ruşet Strafor Arı Kovanı
Ürün No : 3766
Tarih : 30 Aralık 2014
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Ruşet Strafor Arı Kovanı, çok fonksiyonlu olmakta olup, 6 çerçeveli olarak imal edilen bu ürün aynı zamanda 12 adet ufak çerçevelerde koyabilirsiniz. Ana arı üretimi yapanlar için tavsiye edilmektedir. Kovanımız, alttan havalandırmalı olup, 90/100 dansite strafor kullanılmıştır. Ürün hakkında sormak istediğiniz sorular olursa lütfen “Yorumlar” kısmından sormayı unutmayınız.

NOT (Lütfen Okuyun): En az 50 adet olarak sipariş alınmaktadır. Kargo maliyetinden dolayı daha az gönderim yapılmamaktadır. Belirtilen tutardan az yapmış olduğunuz ödemeler geri iade edilir.

ISMAILM
17 Ocak 2015 - 06:39

Merhaba,
Ruşet Strafor Arı Kovanına50TL demişsinizancak bu fiata çerçevelerin dahil olup olmadığını belirtmemişsiniz. Bir de kek,su,şurup nereye yerleşitirilecek -özellikle sonbahar ve erken bahar beslemeleriiçin- belirsiz. Ayrıca bir bölüm var mı yoksa çerçevelerden birkaçını yerleştirmeyip yemlikmi takılıyor? Ölçülernedir? Yemlik ve kovan ölçüleri nedir?
Saygılarımla,
İsmailM

Admin
17 Ocak 2015 - 09:50

ISMAILM, Ruşet kovana çerçeve dahil değildir. Çerçeve arasında yemlik konuluyor. Ölçüleri standartır.

musa ögür
23 Şubat 2015 - 16:32

kargosunu ben ödesem dört tane ruşet kovan alsam olurmu.

Admin
23 Şubat 2015 - 17:55

Musa ögür, malesef gönderim yapamıyoruz anlayış ile karşılayınız.

kemal sevinç
08 Nisan 2015 - 18:19

5 adet apaçi verirsem gönderebilirseniz kargo ücreti bana ait olsun yanlız kargo ücreti ne kadar olur bilgilendirirseniz memnun olurum

Admin
09 Nisan 2015 - 11:02

kemal sevinç, malesef 50 adet ve üzeri gönderim yapabiliyoruz. Kusura bakmayınız.

lokman demir
08 Ekim 2015 - 22:53

selam kat fiyatı nedir

Admin
10 Ekim 2015 - 09:50

lokman demir, şuanda elimizde ruşet strafor kovan yoktur olduğu zaman önümüzdeki günlerde yine sitemizden duyuru olacaktır.

Yiğit
05 Aralık 2015 - 20:17

Bal üretmek için alıcağım sizce hobi amaçlı bal üetmek için uygunmudur

Admin
05 Aralık 2015 - 22:27

Yiğit, tabi ki strafor kovanlarla arıcılık yapabilirsiniz ama şuanda bizim elimizde yoktur önümüzdeki günlerde gelecek olup, size bilgi veririz.

mustafa
14 Ocak 2016 - 21:21

Tek gonderim yapıyor musunuz

Mesut
17 Şubat 2016 - 18:08

Çıta ölçüleri nedir,Ordu tipi çıta ölçülerine uygun mu?

Admin
17 Şubat 2016 - 21:15

Mesut, strafor olarak elimizde şuan arı kovanı yoktur.

Fadıl ÖZTÜRK
31 Mart 2016 - 00:19

Strafor 6 lı ruşet kovan ölçüleri nedir. Eni boyu yüksekliği

Admin
31 Mart 2016 - 11:05

Fadıl ÖZTÜRK, standark kovan ölçüleri ebatındadır.

Ahmet DEMİRTAŞ
05 Nisan 2017 - 22:14

Ruşet Strafor Arı Kovanında kat konulmuyormu katını satmıyormusunuz