Saf Petek Arı Keki

Saf Petek Arı Keki

Ana Sayfa » ARI KEKİ ve YEMİ » Saf Petek Arı Keki
Fiyat : 120 TL
Ürün No : 5141
Tarih : 17 Kasım 2015
Adet :
SİPARİŞLER DURDU

Saf Petek Arı Keki (Proteinli Arı Keki)

Canlılar içinde en hassas ve temiz canlı arılardır. Dikkat ederseniz hayvanlar demiyorum canlılar diyorum. Çünkü arıların dünyası apayrı bir gizemdir. O yüzden arılarınıza vereceğiniz arı keki çok önemlidir. Keşke bütün arıcılar kendi arı kekini kendi yapilseler ama bu mümkün olmuyor tabi ki. Ama içiniz rahat olsun, sizin balınız gibi ve poleniniz gibi malzemelerden üretmiş olduğumuz arı kekini sizlere sunmaktayız. Saf petek arı keki tamamen doğal bal ve polen karışımından elde edilen bir üründür. Aynı zamanda arıların hastalıklara karşı da  arı kekinin içinde çeşitli minerallarle karışım yapılarak üretilmektedir.

Arı keki vermenin nedeni; arıyı uyandırıp, bahara önhazırlık yapması, arı kek yediği zaman kendi mevcut kolonideki arıların sayısına göre yavru sahası acar, kek verilmeden şurup verilse ana arı yavru sahasını genişletir ve yavru çürüklüğünü sebep olur, havalar tam olarak düzene girmeyene kadar şurup verilmemelidir. Şurup verildikten sonra ana arı yavru sahasını genişletip petek örmeye başlar. Bu şekilde de olunca da bir arıcı için en güzel manzaralardan bir tanesi olur. Saf petek arı keki alacak olan müşterilerimiz için kapıda ödeme imkanıda vardır.

ÜZERİNDE YAZILI OLAN FİYAT KOLİ BAZLIDIR. 1 (BİR) KOLİDE TOPLAM 20 ADET BULUNMAKTADIR. 1(BİR) ADETİ 1 KG GELİR.

Bir kolide 20 adet bulunmaktadır. Koli bazlı olarak gönderilmektedir. 1 tanesi 1 KG gelmektedir. Arı keki gönderimlerinde Kargo dahildir.

halil
24 Ağustos 2016 - 18:48

Kargo ne kadar ve kargo tesliminde odeme var mi

Admin
24 Ağustos 2016 - 21:20

halil, arı kekinde ödemeyi önceden almaktayız ve kargo dahil fiyatlardır.