Sanal Pazar İle Alış/Veriş

Ana Sayfa » Sanal Pazar İle Alış/Veriş

Değerli ziyaretçilerimiz, sitemizde kredi kartı ile ödeme yöntemimiz yoktur. Ödeme önceden PTT veya Ziraat Bankası hesabına ödeme yapmanız durumunda ürününüz kargoya verilir. Ödeme yapmayan müşterilerimize ürününü gönderemiyoruz.

Eğer kredi kartı ile ödeme yapmak istiyorsanız SanalPazar.Com sitesi üzerinde bulunun ürünlerimizi sipariş verebilirsiniz. SanalPazar.Com sitesi tamamen güvenli olup hiçbir kuşkunuz olmasın. Nasıl HepsiBurada.Com veya VatanBilgisayar.Com ne ise SanalPazar.Com sitesi de aynı şekilde güvenli alış veriş sitesidir. Siteye üye oluyorsunuz ve Arıcılık Malzemeleri olan dükkanımızdan alış verişinizi yapabiliyorsunuz.

SanalPazar.Com sistemi şu şekilde çalışıyor; Siz ürünü sipariş veriyorsunuz ve ödemeyi kredi kartı ile yapıyorsunuz. Ürünü teslim aldıktan sonra SanalPazar.Com sitesi üzerinden evet ürün bana geldi deyip onaylıyorusunuz bu onaylama sonrası ödemeniz bizim tarafımıza geçmiş oluyor. Bu yüzden her iki tarafıda güvence altına alan bir sistemdir. Yalnız, her ürün sanal pazar sitesinde bulunmamaktadır. Bulunan ürünlerden alabilirsiniz.

mustafa sülün
07 Şubat 2015 - 21:48

mevcut telefonuza ulaşamıyorum.yıgılca arısından 20 kovan almak istiyorum.Bildirim numaram 1426581.Bilgilendiriniz.

Admin
08 Şubat 2015 - 00:17

Mustafa sülün, almış olduğunuz ürün budur. İstanbul dışı gönderim yoktur.
[Paket Arı -6] KARTON RUŞET KOVAN İLE BİRLİKTE GÖNDERİLMEKTEDİR (İstanbul Geneli)
Düzce iline bağılı olan Yığılca ilçesinde üretilen yığılca arısı ile ilgilide satış yapmatayız. Bu arı yığılca ilçesinde üretilmekte olup ve istanbul içine dağıtımı yapılıyor. Bu paket arımızda 6 çerçevelik ruşet karton kutularda dağıtımı yapılmakta olup yaklaşık olarak 5 çerçevesi yavrulu olacaktır. Ana arısı, yığılca ana arısıdır. FİYATI: 200 TL

zxcvbb
18 Şubat 2015 - 20:38

taban ölcüler